divendres, 16 de juliol de 2010

Dies vermells


—¿Conoce usted esos días en los que se ve todo de color rojo?

—¿Color rojo? Querrá decir negro.

—No, se puede tener un dia negro porque una engorda o porque ha llovido demasiado, estás triste y nada más. Pero los días rojos son terribles, de repente se tiene miedo y no se sabe por qué. ¿Le ha ocurrido a usted alguna vez?

— Sí.

— Pero cuando me pasa lo único que me va bien es coger un taxi e irme a Tiffany´s. Me calma en seguida la tranquilidad y el aspecto lujoso que tiene. Nada malo podría ocurrirme allí. Si pudiera hallar algún sitio en el que me encontrara con ese sosiego que se respira en Tiffany´s...

4 comentaris:

 1. No hi ha millor herència per a la humanitat que una bona pel·lícula! I el Blake Edwards ens ha deixat des de "Víctor o Victòria" fins a "la pantera rosa" tot passant per "Días de vino y rosas"!

  Emili

  ResponElimina
 2. Cert és però malauradament escolliren aGeorge Peppard per interpretar a Paul...no sé, si no m'equivoque Edwards no quedà content i gran part del públic tampoc.

  ResponElimina
 3. El llibre sembla una broma, és d#alló més curt. Quan t#atures a pensar t#adones que no calen tantes paraules per a contar alguna cosa.Els contes que escrivia aquest home paguen la pena, i són curts! Perfectes per a algú que busca preacticar inglis pitinglis ;)

  ResponElimina
 4. No he tingut el plaer de llegir-lo. Ara he finit El barón rampante. Ha estat fantàstic! I estic totalmentd'acord amb allò que dius sobre que no calen tantes planes per a que el contingut cobre sentit i trellat, vaja! Seguiré el teu consell i em llegiré algun en anglès del Capote ara a estiu!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...