dijous, 5 d’agost de 2010

Conillets de colors


Mentre el Format Factory em converteix un munt de clips a .mpeg vos deixe un dels spots publicitaris que més m'han agradat per molts motius: la música triada, la idea original, l'animació, el missatge palpable sobre el color, etc. Aquesta coneguda marca de televisors va llençar una sèrie de campanyes publicitàries sobre la qualitat del color i emmarcava tots els anuncis a un espai urbà sobtadament envait de gammes cromàtiques: per pilotes menudes, pintura o plastilina, tant fa!, i amb un fil musical molt ben escollit (Nina Simone, Rossini, The Rolling Stones)...impossible deixar indiferent a ningú. Gaudiu!

2 comentaris:

  1. Des de Pingu que no veia una animació amb plastelina tan xula! L'stop motion, la música i el somriure de l'home oriental són bellíssims! La tria dels conillets és aleatòria o ha estat meditada? Supose que serà la segona opció! Vosté que entén prou d'aquests temes sap el perquè d'aquesta elecció? La publicitat pot arribar a ser un art!

    Besets!

    MiLi

    ResponElimina
  2. No em parles de vosté que no sóc tan major :D jaja! Donc la veritat és que no m'havia plantejat el perquè de l'elecció dels conillets i ara mateix no sabria dir-te el motiu perì sí, és premeditat, en publicitat (especialment les genials com aquesta) res es deixa a l'atzar! De totes formes et diré que més de 40 animadors estagueren 3 setmanes als carrers de Nova York per aconseguir amb els 200 conillets de 2,5 tones de plastilina les captar les 100.000 imatges fixes que formes l'anunci!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...