dijous, 26 d’agost de 2010

Les baguettes



Aquesta fotografia la vaig prendre d'un forn del Mont Saint Michele, a la Bretanya Francesa.

Per a que després parlen dels tòpics francesos sobre el pa baguette...

4 comentaris:

  1. On...dià!
    La iaia preparava una barra de pa a cada fill per berenar, amb mantequilla i colacao. Per sort eren barres de quart i no aquestes, si no haurien deixat la casa dels pares rodolant... o no hagueren pogut deixar-la!

    ResponElimina
  2. Mantega i cola-cao!!! Ma mare i els meus tios prenien l'entrepà amb llet de pot i cacao!!! Vaja berener de post-guerra!!! Caloria pura!!! XD!!!

    ResponElimina
  3. Qué recuerdos!! A mi me daban de merendar mantequilla con azúcar (sí, una mezcla rara), pero nos encantaba.
    Los bocadillos que se podrían hacer con ese pan...hasta se podría hacer un mix de sabores dividiendo el pan en fragmentos: uno de chocolate, otro de paté, otro de vasobrada...

    ResponElimina
  4. Vasobrada?? jajaja! Yo también tomaba mantequilla con azúcar y estaba de vicio!!!
    Ahora, como amante del pan, me comía una de esas baguettes sin nada!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...