divendres, 10 de setembre de 2010

L'àpat francès


Una llimonada fresca, torrades amb mantega i una porció de Brie...potser també confitura de tomaca o nabius i Henri Salvador amb la seua chanson douce de fons mentre mire les fulles lliscar per la gespa i espere que acabe de fer-se fosc.


3 comentaris:

  1. no està gens malament! petits plaers que li donen espurna nova a la vida ;)

    PD (m'encanta el brie :P )

    ResponElimina
  2. Qué bo!!! estic desitjant que siga demà pel matí per a ferme unes torrades amb mantegaaaa!!!

    P.D.: Per cert, a les fotos de la Bretanya, a la de "creperia bretona" hi ha un xicotet detall que m´agrada molt!... la Nutellaaaaaaaa al fonss!!!

    ResponElimina
  3. Faune: A mi també m'encanta el brie! Sobretot al forn amb confitura de tomaca!

    Héctor: Espere que t'aprofiten jeje! Per cert, tinc una fotografia de Bretanya que no he penjat i que és tota una prestageria de Nutella!!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...