dimarts, 7 de setembre de 2010

MIM


Feia un parell de dies que ja tenia ganes de publicar aquesta entrada!
El Festival Internacional de Mim es celebra a Sueca d'ençà 21 anys (els que té una servidora, o siga que vaig nàixer amb el teatre, què poètic) i és l'esdeveniment que més estime amb diferència del meu poble (tot i que també és conegut pel concurs de paelles que es farà el proper diumenge dia 12).

En fi! Vos convide a tots a que veniu fins a la capital de la Ribera Baixa per gaudir de 5 dies amb la companyi a de Sergi López, La Fura dels Baus amb la bestial Titus Andrónicus, Bambalina amb Carmen, Yllana, etc. 
Vos espere dia 11 al Centre Municipal Bernat i Baldoví a les 9.00 per fer-vos amb les entrades, tot i que també podeu aconseguir-les per via telefònica o internet (encara que no té ni de lluny la gràcia d'estar fent cua i xerrant la programació amb una persona que igual no coneixes de res però que et fa passar una bona estona).
Per a donar una ullada a l'avanç programa piqueu ací.

P.S. No sé si s'heu fixat però servidora està al cartell...

2 comentaris:

  1. hum! què bona pinta! si puc, freqüentaré els espectacles, en especial a veure si puc anar al de la fura dels baus. m'encanta!

    ResponElimina
  2. Si vens a la Fura espere que passes per taquilla i poder-te posar cara! Seria genial! Molt recomanable la de Titus Andrónicus, gran tragèdia, crudesa shakespereana, fantàstica!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...