dimecres, 13 d’octubre de 2010

Gran Banksy


En veure aquest enllaç des de la web Yonkis no m'he pogut contindre de dedicar-li un post malgrat haver dessat una entrada fa un parell d'hores (ja sabeu que sol ser d'una entrada per dia).
El magnífic magnífic (ho he repetit a propòsit) i enigmàtic artista urbà Banksy ha fet la seua "aparició" a la sèrie televisiva The Simpsons. Ja sabreu que pose "aparició" entre cometes degut al total anonimat en el que roman aquest artista, tot i que almenys sí sabem que és originari del Regne Unit. Doncs bé, com que Matt Groening no ha pogut inserir la seua persona, ha encarregat a Banksy elaborar tot el storyboard, la capçalera i, com no, sense deixar d'afegir el seu particular to satíric contra la indústria.

4 comentaris:

  1. És molt bo el Banksy! sobre tot uns graffis que va fer al mur d´Israel, molt sugerent la veritat.

    ResponElimina
  2. Ja sabia jo que t'agradaria! Amb allò d'Israel vols dir els d'una nena flotant amb uns globus i una sèrie de paisatges fingits a través de finestres i trencats, no? Aquest home és la personificació pura de la lluita contra el sistema: només en dir-te que a la web té una tenda en la que suggereix als visitants que poden baixar els dibuixos i estampar-los ells mateixos...

    ResponElimina
  3. El meu preferit al mur d'Israel és es de línies discontínues formant un quadre amb unes tissoretes, com si for un full retallable per deixar oberta una finestra al formigó. Més senzill i clar impossible. Genial genial, dos vegades. Gràcies pel vídeo, Teresa, no en sabia res!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...