dijous, 21 d’octubre de 2010

Oui savon parfumé


El que puguen tindre en comú cadenes com Enjabonarte o L'Occitane és que converteixen qualsevol dutxa/bany rutinari en una sessió de plaer. Perdoneu l'expressió que al meu parer no és tan exagerada com pot semblar, ja que submergir-se a una banyera a vessar d'aigua calenta tintada per pastilles colorants i perfumades amb una bona música i/o altre tipus de companyia, pot esdevindre una fruïció d'allò més hedonista.
No sé quanta gent haurà dedicat algun moment per a preparar-se un bany però el simple fet d'obrir l'aixeta i deixar que l'aigua flueixi amb un so cadent mentre u es treu la roba sense presses pot ser d'allò més relaxant i eròtic, i que conste que ara parle d'u mateix en el seu moment privat amb el bany. Entrar amb un peu primer i sentir eriçar-se la pell de la resta del cos expectant i reclinar-se deixant-se abraçar per l'aigua.
Considerar una porció de temps per a submergir-se als colors i deixar-se endur pels vapors perfumats pot ser més desestressant que qualsevol calmant artificial...un té de gesamí al costat i melodies orientals per a aigües esquitxades de pètals de rosatenyides de blau  o envaïdes pel violaci espígol...per a sortir després i deixar-se fer pels tahones o les llets corporals...no em podria negar pas...

9 comentaris:

 1. Hummmmmmmm!!!! erotisme, sensualitat, plaer, hedonisme, conceptes que ens portes de paraula, i també de sensació, evocant l'experiència d'un bany relaxant, preparat amb refinament... inclús a soles, és tota una experiència sensual, sensorial; erotisme dels sentits. Com també apuntes, amb altre tipus de companyia, no és pas dolent, ans al contrari, la situació de relax i benestar, compartida, amb l'ambient generat també, pot donar per a encontres i experiències sexuals d'una riquesa i plaer prou considerables. Que per cert, marques de productes eròtics trauen també sals de bany i demés, encara que opine que per a això, millor no deixar-se amb ells els cacaus i recórrer a perfumeries artesanals, o marques especialitzades com les que has esmentat. I de melodies orientals, què tal això?:

  http://www.jamendo.com/es/album/68619

  Ah! i no oblidem... les espelmes enceses al bany! (que poden donar també prou de joc amb els espills ;) )

  ResponElimina
 2. El bany que descrius és hedonisme pur!

  ResponElimina
 3. Faune: Tens raó amb que les marques eròtiques abusen i al·legant que duen afrodisíacs i coses vàries que, opine, no fan falta.Per això he posat estes cases de sabons naturals (tot i que en qualsevol mercat medieval també hi ha)
  M'apunte la música! Gràcies per la recomanació!
  I quina errada haver oblidat les espelmes! Touché!

  Alyebard: i tant!Fa goig a que sí? ;D!

  ResponElimina
 4. Tot un culte a la banyera! apologia del desestrès 100%! m´agrada :)

  ResponElimina
 5. Héctor, m'alegra que t'agrade :)! I aprofite per dir-te que ací estem esperant una entrada...sóc la veu de la teua consciència!

  ResponElimina
 6. Una propuesta muy apetecible para el fin de semana...y una visión muy poética ;)

  (por curiosidad, ¿la litografía que has escogido como imagen de la entrada es de Chéret?)

  ResponElimina
 7. Marta: Cuánto tiempo!!! Cómo te va todo? Ya no te veo para nada por la facultad! Efectivamente, la litografía es de Chéret!;D!

  ResponElimina
 8. M'apunto a un banyet com aquest...mmmm

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...