dimarts, 9 de novembre de 2010

Ball florentí


El 2007 vaig viatjar a Itàlia amb Carles i Emili. Va ser una experiència memorable en tots els sentits! Arribàrem de nit a Pisa, per a desplaçar-nos al dia següent a Florència (de fet, la fotografia que teniu a dalt és d'un dels meravellosos sostres de la Galleria degli Uffizi, o en català, dels oficis) i després passar 3 dies a la Ciutat Eterna. Finalment ens traslladàrem fins Assís on romanguèrem al voltant de 5 dies visitant tota la província de Perusa.

El més curiós de tot fou com vam passar de tindre una habitació particular amb bany propi a tindre una habitació particular amb bany compartit i després a una habitació compartida amb bany compratit, ... paradòjic, no? Si no havera estat així probablement el viatge no havera tingut ni la meitat de gràcia.

En fi, després de passejos pel que fou el centre d'un imperi, de perfums toscans, d'embriaguesa d'art, de converses surrealistes amb paisans i manduques meditrerrànies, puc dir que un dels moments més divertits de l'estada a Itàlia foren els balls que més d'una vegada improvisàrem amb la música de carrer...ací en teniu una mostra: Carles i jo a Florència amb un acordió just al costat d'un palauet amb el típic encoixinat renaixentista i filmats per Emili. Ah! I no, el ball no és el trescone, la manfrina, la tarantella ni res que se li assemble.

Nota: no sigueu massa cruels, ja sé que el ball no és una de les meues virtuts! Entre altres coses deixe anar un crit perquè pensava que anava a besar el sòl XD!


7 comentaris:

 1. Ei Teresa!
  (com tots supose que pensem) ha sigut la cloenda final: el teu vall amb Carles, jiiji. Això si, puntualitzar l'aparició inesperada d'Emili, com no!que extrany que el director del film no apareguera...jijii.
  El millor de tot ha sigut la bona acció que fereu: per als espectadors (nosaltres i els passaven pel carrer :)i l'almoina del dia.

  ResponElimina
 2. jajajaja més que almoina era una recompensa per haver-nos de veure ballant XD! Va ser molt divertit, amb l'aparició final del càmera inclusive ;D!

  ResponElimina
 3. Ah, Firenze! ciutat màgica, art en museus i en petites galeries, vins, tasques, frecor vora el riu, tendes d'antiguitats, gran arquitectura i barris populars... lloc per a mi d'aventura cap al tèrbol desconegut de l'atzar. I Roma... què dir. Tot. Em quedaré amb que allà es poden trobar hotels decents amb l'encant antic d'època. I el ball als carrers de Firenze, vida pura, evohé! ;) He de tornar per allà...

  ResponElimina
 4. Ma che bella è l'Italia!! Assisi, Roma, Pisa, Firenze il ponte vechio, gli uffici! Trevi, ferragosto... Tutto è cosí bello! Surtutto la magia di Roma comme nel film "Vacanze in Roma" o comme "La dolce vita" La vita è dolce quando si sta mangiando un boun gelato nella piazza d'Espagna!

  ResponElimina
 5. Doncs a mi m'ha encantat el xisclet! i el comentari de com vau anar compartint espais...Si et tingués més confiança seria entremaliat... ;-)

  ResponElimina
 6. Faune: Què bonica la frase: cap al tèrbol desconegut de l'atzar"! Confesse que sóc més de Firenze que de Roma tot i que m'encisen les dues! ;D!

  Emili: Che pazzo! Io preferisco gustare un gelato crema di fico con un sacchetto di cioccolato bianco nella piazza Navona al tramonto!

  Alyebard: és que sóc molt escandalosa XD! Entremaliat? Què desvergonyit! jajaja! Petonets!

  ResponElimina
 7. aquest ball es millor que els de ginger rollers i fred ster.
  pd.: supose que els noms en anglés estarán mal escrits per es que no tinc ganes de buscaro al google ajjajajaaj.
  salutacions.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...