dimecres, 15 de desembre de 2010

Les corbes vertiginoses


Estimades criaturetes de la xarxa, avui vos duc un dels meus il·lustradors preferits: Arthur de Pins.
Aquest dissenyador gràfic (que només dibuixa a ordinador) procedent de la Bretanya francesa va estudiar arts decoratives a París i des d'aleshores ha fet animació, caricatures, còmics, pòsters, webs, campanyes televisives, etc. convertint-se en un dels dibuixants més reclamats del panorama francès. El seu principal bot al reconeixement dins i fora del seu país fou la publicació periòdica de la seua sèrie Pecados veniales a Fluide Glacial i Max, ara publicat en una compilació a en espanyol a Dibbuks i de la que sorgeix cada any un calendari.
I és que les creacions d'Arthur de Pins són inconfundibles: dones de corbes vertiginoses, amb caps i ulls desproporcionats i carregades de detalls que, si més no, configuren uns personatges d'allò més divertits i eròtics recordant a les magnífiques pin-up dels 50. Aquestes encisadores femme fatale són el martell dels homes a les tires còmiques on les que podem veure a qualsevol situació quotidiana carregada d'expressivitat i humor i en les que bé podríem identificar-nos, per exemple, al moment de posar-nos el rímel. Trencadores dels esquemes estètics generalitzats al segle XXI. Simplement m'entusiasmen!

Per cert que aquest artista també ha treballat en un parell d'ocasions amb la sexòloga Maïa Mazaurette a Antikamasutra i Di que no: La técnica de la vía del rastrillo, ambdós publicats a Dibbuks, i que poden ser un fantàstic regal per a les properes festes nadalenques! O per a qualsevol data...
 
Si vos ve de gust llegir-ne una entrevista a aquest dissenyador gràfic, piqueu ací.
Ací baix vos deixe una animació en Flash de Pins per promocionar el seu Pecados veniales, gaudiu-la!

9 comentaris:

 1. Mmm.. M'agradaria que em dibuixara! crec que el meu cul és prou inspirador... and I love me.

  :*

  i dins de la seua web he vist el curt "la revolució del crancs"... i és el que més m'agrada, està xulíssim.

  ResponElimina
 2. A mi m'ha agradat molt el de la Geraldine! No es pot negar que pinta bons culs :D I qui no m'assegura que l'últim dibuix no hi sou les dues, hi ha una pelroja com abans la Theresia, ara falta descobrir si la Lisa és la rosa o la castanya :P

  ResponElimina
 3. Crec que comprenc per què t'agrada tant, Teresa! Aquestes chibi-pin-ups són molt "tu"!

  ResponElimina
 4. Lisa: XD! El cul inspirador, tota la raó! El meu no ho és pas jajaja! Ostres, no he vist la revolució dels crancs però el nom ja s'ho val!!!

  Alyebard: Sí i tant que els pinta bé! Jaja! Ja no en sóc de roja, com dius, però em fa molta gràcia el dibuix perquè està intentant treure's les calcetes en una postura complicada XD!!!

  laiO: Com em coneixes...:D!

  ResponElimina
 5. Hola Teresa! Ya conocía la obra de este ilustrador ... aunque las imágenes que has colgado no las había visto hasta ahora (la última es especialmente graciosa...)
  Te propongo otro estilo de pin-up, son de Fernando Vicente, un ilustrador que me encanta, aquí te dejo un par de enlaces:

  http://fernandovicentepinups.blogspot.com/

  http://fernandovicenteblog.blogspot.com/

  qué lo disfrutes! ;)

  ResponElimina
 6. Marta: Madre mía cuánto tiempo!!! Me gustan mucho las de Fernando Vicente que me envías, no las conocía...tiene gracia porque son 100% pin-up sin caer en la imitación de Gil Elvgren, por ejemplo!

  Un besote!!!

  ResponElimina
 7. BUF! he portat un temps de paró bloguer, però aquest post no podia quedar sense comentari... m'encanta Arthur de Pins! i sí, em tornen boig les corbes vertiginoses... :D No serà la primera ni l'última vegada que una culoneta apetitosa com les de les seues il·lustracions, desenfadades, carregades d'erotisme i sensualitat jovial, em fa perdre la raó. I benvinguda siga, eixa follia.

  ResponElimina
 8. Faune: quant de temps! Sí que tens poca vergonya tu XD jajaja! Arthur de Pins entra en una línia representada ara per ara per dones com Beyoncé, Monica Bellucci o Scarlett Johansson (i més enrere Monroe o Loren) que no poden sinó pujar la qualitat de vida del sector femení actual :) (i perquè no, del masculí també)!

  ResponElimina
 9. :P :P :P :P :P :P :P si, elles...

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...