dijous, 2 de desembre de 2010

Reset


Després d'aquesta setmana només diré que tant de bo al pont no ens pille pluja (i si ho fa que ens agafe amb un paraigües més gran que el de Totoro) i que puguem desemboirar-nos una mica, recerar-nos a un lloc càlid i assaborir-ne la companyia, la manduca, la pel·lícula, el llibre que tinguem o tot d'una si ens quedem a casa. I els que tenen viatges o sortides que les delectin d'igual manera!
En fi, espere que tingueu un bon pla, o que l'improviseu sobre la marxa i que gaudiu d'aquest petit aqüeducte. Vos deixe aquesta meravellosa cançó per a que, en cas que els núvols deixen caure alguna cosa, almenys ens remeten al gran clàssic...

Bon pont a tots!


6 comentaris:

 1. :) per favor que no rain que no rain.. ;)

  ResponElimina
 2. Sincerament, no ho he passat malament. Setmana de pluja? No me'n he adonat: he vist 9 pel·lícules, i de les llargues. Amb comentari i discussió posterior, per supost (acalorada, de fet; ja et contaré!!). No em penedisc de no haver aparegut per classe des de dilluns, i no m'importaria allargar aquestes jornades de cine al cap de setmana. No ho havia fet mai, i m'encanta!

  ResponElimina
 3. Bon pont, espero que sense pluja. Però si plou m'és igual. Seré a llocs a cobert XD

  ResponElimina
 4. Lisa: i si ho fa que ens pille arrecerats :D!

  LaiO: no tindrà a veure amb certes preguntes incòmodes a una productora? jajaja! Me'n alegre de la teua setmana! La meua ha estat una de les més horribles de l'any, la pluja sols m'ho recorda i per això, malgrat encantar-me les turmentes, no tinc massa ganes de que ploga! Que tingues una seguida amb aquest cicle cinèfil teu ;D!

  Alyebard: Doncs millor per a tu ;D! Que tingues molt bones vacances!

  ResponElimina
 5. Calentet i a caseta
  passejant i acompanyat
  passaré els dies de festa
  amb qualcú interessant!;D!

  Pitu

  ResponElimina
 6. Pitu: doncs que les experiències siguen tan bones com les perspectives! Bon pont!!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...