dimarts, 1 de febrer de 2011

Babylon Circus


Avui vos presente el fantàstic videoclip Marions nous au soleil, del grup francès Babylon Circus dirigit pel fotògraf Eugenio Recuenco del que ja he parlat en alguna que altra entrada.
Babylon Circus és un grup de Lió fundat el 1995 i format per 11 membres. La banda va començar com un grup de ska, però ràpidament va transcendir el gènere barrejant punk, reggae, rock, swing i jazz. Canten en francès i en anglès, de vegades, barregen els dos a la mateixa cançó (com en aquest cas).
 Marions nous au soleil o Casem-nos en el Sol és una contínua proposició de matrimoni en el que es descriuen diversos llocs per a celebrar l'enllaç (Tahití, Las Vegas, el Sol) i on es fan promeses d'amor etern.
El grup francès no podria haver escollit millor director artístic per a plasmar en imatges la seua composició. Sense abandonar l'essència de circ inherent al nom del propi grup aconsegueix dotar de plasticitat i surrealisme el contingut de la cançó amb recursos que em resulten molt propers a l'estètica Méliès.
Aquest home em torna boja! Com ja va dir LaiO, no sap fer altra cosa que superar-se?
 

4 comentaris:

 1. EL que han de fer és donar-li un llargmetratge, que entre a col·laborar activament en el cinema espanyol. Ríete de Burton! Bo, pot ser és exagerar un poc (o pot ser no).

  Per cert, no coneixia la seua versió dl Nighthawks de Hopper
  (http://2.bp.blogspot.com/_fFjLauwyxIk/TTYWYH5NvLI/AAAAAAAAAOE/vfz_taX-Kfg/s1600/Eugenio_Recuenco%252C_for_the_Lavazza_Calendar%252C_2007.jpg).

  L'he trobat a esta frikada de lloc:
  http://nighthawksforever.blogspot.com/

  ResponElimina
 2. LaiO: Totalment d'acord amb la idea del llargmetratge i diria que és agossarat allò de Burton si no fóra pel desastrós resultat d'Alice in Wonderland! Però el perdonem.
  Oh! M'encanta la versió de Recuenco!
  I aquest bloc que dius ja pot ser una frikada però té tot el mèrit del món XD! De fet, potser el penge al blogroll!

  ResponElimina
 3. El cap de setmana m'ho miro amb més calma, però el vídeo promet!

  ResponElimina
 4. Alyebard: el videoclip és molt Recuenco, jejeje ;D!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...