divendres, 29 de juliol de 2011

Falsarius Chef


"Para comer bien no hace falta mucho tiempo, ni productos caros, ni saber cocinar. Ni siquiera nitrógeno líquido, aunque pueda parecer mentira."


Aquest curiós personatge d'ulleres, nas i (part del) bigot postís està considerat un ídol i un gamberro a parts iguals ja que Falsarius Chef, popular blogaire, és un cuiner poc convencional (o almenys si el comparem amb chefs deconstructivistes com Ferran Adrià o Juan María Arzak).
Farà un parell d'anys que vaig llegir una entrevista sobre aquest cuiner i em va fascinar completament: chef d'identitat "secreta", humorista satíric que cerca la inspiració als supermercats i que té les llandes i els precuinats com a base fonamental dels seus plats: "Es como si las latas me hablaran aunque cuando tomo la medicación que me manda el médico, las oigo menos" (entrevista concedida a El País).
Va iniciar el seu bloc al 2007  i assegura "Estar perseguido por las mafias internacionales de chefs, que me quieren liquidar por desvelar sus secretos".
Les seues viandes són ràpides, efectistes, pràctiques i no té desperdici donar una llegida a les receptes (o als títols de les mateixes) al seu Astuto índice, on es pot trobar: bacalao a las gruesas hierbas, sardinas desde la lata a Bilbao vengo por toda la orilla, arroz carbonara (in the beginning), apfelstrudel, appel strudel o como sea, etc., moltes d'elles acompanyades per vídeos.

No sóc aficionada a fer entrades sobre personalitats però veritablement, un individu com Falsarius Chef mereixia un post dedicat a ell.
Si voleu saber més i amb immediatesa, vos deixe el seu Facebook i el seu Twitter!

Vet ací una entrevista de Falsarius al programa de Buenafuente...gaudiu-la!P.S. No sé com m'ho he fet aquest any que no hi ha forma de dur la marxa del bloc com el passat estiu!

2 comentaris:

  1. És una bona iniciativa per part del personatge aquest, jo crec que a banda del nitrogen líquid per cuinar, calen el temps, el temps, anar espaiet i amor.

    ResponElimina
  2. :D! Personalment opine que, tot i que admire i em fascina la cuina experimental, s'ha arribat a un punt en el que els plats han abandonat el seu sentit de fer tradicional. De fet, al País Semanal, vaig llegir una secció de cuina que estava dedicada a receptes per aprofitar les sobres i havies d'emprar el nitrogen! No se a la resta de la gent però això no em ve massa a mà a casa!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...