dimarts, 30 d’agost de 2011

Anunci Tarantino

Avui vos presente un curiós anunci japonès de Softbank protagonitzat pel director de cinema Quentin Tarantino. Què gran que és aquest home!

Com que la forma de fer publicitat (bé, i de tot en general) japonesa és radicalment diferent a l'occidental, trobe que una explicació sobre el mateix anunci és adient per entendre'l (almenys mínimament):
 
En els anuncis, el pare és un gos blanc, la mare és una dona japonesa, la filla és una famosa estrella del pop japonès i el germà és un home afro-americà. Els anuncis són divertits perquè el pare no és molt estricte, sinó que és un gos, pel que és adorable. La família no té cap sentit a la vista, però són com una família normal, típic japonès.
 


Atenció: Acabeu de veure el vídeo, tot i que sembla una repetició, no ho és pas.

S'inicia amb la dona de més edat demanant al gos si va a un poble anomenat Tosa. El gos diu que sí. Llavors, la dona més jove li pregunta si va Tarantino, amb la qual cosa es declara "Jo sóc Tara!" En aquest moment, en la versió llarga, Tarantino fa la seva impressió samurai "Hai-ja! Esperit samurai! A aconseguir amb l'espasa samurai! Ho-ha!" etc. El gos afegeix: "Jo estic decidit a anar a la Tosa!" La dona gran li diu que es calmi, i ell diu "Sí". Llavors, sona el telèfon, i la dona gran informa: "És la seva dona."  La dona li pregunta a Tara, respon amb un altre "Jo sóc Tara", llavors crida "Arribar a casa ara mateix!"

Incomprensible però curiós! L'anècdota del dia!

2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...