divendres, 16 de setembre de 2011

Ribet de somnis


En aquesta segona nit de cansanci total només desitge anar al cinema, un bon paquet de bufes/crispetes/cotopetes/etc., roges (d'eixes escarlatines i lluentes que s'agrupen caramelitzades en xanglots), una ampolla d'aigua i algun suport per recolzar els peus...ah! I una bona pel·lícula per evadir-me!

A tots els que pugueu gaudir d'una sessió de cinema aquest cap de setmana: ENHORABONA! No sabeu l'enveja que vos tinc!


Ací, una de les millors escenes/finals de la història del cinema (Nuovo cinema Paradiso)...


6 comentaris:

 1. Ja estàs veient (d'una manera o altra... més o menys legal) la d'Almodóvar, perquè ja saps que Company no té problemes en contar es finals de les pelis d'estrena. Això va fer els 1ers 5 minuts de classe. Espera, els úncs 5 minuts de classe, de Guió, en els quals va explicar que provarà d'ensenyar-nos a no degenerar com l'Almodóvar. Desprès va decidir que feia massa calor per a una primera classe. Genial, com ell sol.

  P.S. Si has vist Being John Malkovich has de veure El ladrón de orquídeas.

  ResponElimina
 2. LaiO: Jajajaja!!! Què gran que és aquest home! Encara recorde quan va dir a classe: "Después de ver 'Malditos bastardos' me entraron ganas de incendiar todas las copias y hacerle a Tarantino la tortura de los mil cortes".
  Apuntat "El ladrón de orquídeas"!

  ResponElimina
 3. Bufes roges del punt............. ............ ........... ........ aaaaaaaaaaaarrggg

  http://3.bp.blogspot.com/_UgNhV3_HSEM/S9o06FZVygI/AAAAAAAAAzE/l01qMKJKXwk/s1600/homero.gif

  ResponElimina
 4. Núria: XD!!! No sé com ho tindrem cap de setmana que ve però podem anar pensant quan fem una altra de cinema i soparot!!!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...