dimarts, 6 de març de 2012

La recepta




Avui m'he adonat de les ganes que tinc de tornar a publicar periòdicament així que revisant enllaços i material he trobat quelcom que em va encisar des que ho vaig veure: El quadern de visites de Miquel Guillem
Es troba al bloc Con A de Animación i és una creació que considere recull una part important de l'essència de Miquel Guillem, artista i un dels puntals de la meua vida del que he après en tots els aspectes dels que es podia. El seu amor pels viatges, la seua passió per les viandes, la interrelació amb qualsevol oriünd del lloc més la seua originalitat artística estan resumits en aquestes receptes tan idòniament il·lustrades per animadors reputats. Espere que vos agraden...




Salmón con laurel

Seleccionar un buen trozo de salmón o trucha, separar la piel con un cuchillo para poder introducir una hoja de laurel.
Freír en una sartén con aceite de oliva y mantequilla en proporción del 50% y cubrir la superficie del salmón con abundante sal marina gruesa.
Una vez frito, retirar la sal.
Pärn 2010

Chucrut “pardita”


(versión Chucrut VT.lK 35)
Pato 2,4 kg
Cebada en grano 230 gr.
Chucrut 2,2 kg
Colocar todo en una olla con agua y sal hasta tener todo cocido.
.12 de noviembre. 2010. Valencia
.
Traducido por Miquel Guillem
© Dibujos: Priit Pärn y Olga Pärn

Ací vos deixe el pdf per si el voleu desarregar.

4 comentaris:

  1. El pAto!!! Què total!
    Provaré a fer el salmó així el proper cop, en comptes de l'acostumat papillote ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Du sostenidor i tot! Preguem que ens contes com ha quedat el peix quan el faces!!!

      Elimina
  2. Qué bonito! Aunque sea un libro de recetas tiene el mismo encanto que un cuaderno de dibujos. Es una idea muy original.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegra mucho que te guste ;D! Me encantaría tener uno tuyo, sería un lujo!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...