dissabte, 14 d’abril de 2012

Tipp-Ex o els anuncis interactius

Els anuncis interactius no són quelcom nou a la xarxa. Tot i així, encara és un terreny per explorar i explotar que diàriament tempta amb noves creacions que si més no resulten sorprenents.
Tipp-Ex és la marca responsable que ha desenvolupat un dels anuncis interactius més treballats, complets i entretinguts (vaja!) que he vist. El banner consisteix en un vídeo introductori on s'ha d'escollir una de dues opcions que apareixen en finir aquest. Triat un dels camins heu d'ajudar als protagonistes a finir la seua festa transportant-los a l'any que us plaga, qualsevol. En finir un podeu escollir un altre...la varietat és impressionant.
Podeu anar comprovant anys (abans de Crist inclusive). Vos deixe alguns recomanables i de curiosos...-100, 1942, 1969, 1980, 1989, etc.

Vet ací l'anunci, s'esgotareu de provar dates...vos ho assegure...


4 comentaris:

 1. ;) M'ha recordat al vídeo interactiu "Save Jack" (http://www.youtube.com/watch?v=VenEVnc3vqg&feature=fvwrel) de la saga "The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon" (http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y&feature=relmfu)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Impressionant el de la cullera, impressionant...encara m'estic rient des que el vaig veure jejejeje!

   Elimina
 2. It will find you
  It will catch you
  It will hit you... with a spooooooooooooon...

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...