dijous, 31 de maig de 2012

Game of SimpsonsHo senc moltíssim pel temps que estic invertint en açò (i més ho sentiré quan demà tinga l'examen d'avantguardes cinematogràfiques al davant) però havia de publicar-ho:
Sí, Els Simpsons han fet un opening sobre Game of Thrones, la sèrie que em té perdudament obsessionada!
Per als que ja en sou fans (o almenys la conegueu mínimament) diré que han fet una recreació de la capçalera "calcada", King's landing (Desembarco del rey) és Burn's landing i The wall (El mur), el sofà: The coach (dalt al dibuix). I ja ni parlar dels detalls com l'arbre dels déus amb la cara del iaio Simpson, l'anell amb els animals dels escuts o els corbs.
Per a qui no conega l'opening de la sèrie original piqueu ací, després...sols mireu: 

dimecres, 30 de maig de 2012

Fetitxes


Salutacions nocturnes!

Bàsicament publique perquè hauria d'estar estudiant cinema d'avantguardes, això que conste en acta.

En aquesta assignatura hem vist tota mena de producció cinematogràfica experimental i, entre les cintes, hi ha la presència d'autors que tenen certa inclinació pel tema fetitxista. 
Sempre m'ha fet gràcia el concepte de "fetitxisme". He conegut a gent que es declara fetitxista dels peus, dels nassos o de les orelles i per suposat, de parts anatòmiques més directament vinculades al sexe com els pits, les natges, els penis, etc. però no puc parlar jo massa del tema així que vos deixe el que he trobat a la web, compartint saviesa, vaja!
Sembla ser que el fetitxisme sexual comprèn totes aquelles pràctiques que giren al voltant d'un objecte o element de l'entorn (el fetitxe) que esdevé el centre de referència del que se'n deriva l'excitació sexual. Aquest fetitxisme pot ser una part concreta del cos no relacionada directament amb el sexe (orelles, peus, natges), passant per una sensació o qualitat de l'entorn (olor, espai), fins un objecte o element determinat (peça de roba, sabates, vibrador, a saber!). 
Cal matisar que, tot i que per al fetitxista la persona com a individu és secundari per a la generació d'una excitació sexual, els seus fetitxes solen tenir més capacitat excitant si tenen un vincle (simbòlic o no) amb una persona real. Això em recorda que Sean Penn va declarar a una entrevista que anar al cinema a veure una pel·lícula bona o mediocre era com el sexe: estava bé masturbar-se però també calia fornicar de tant en tant. Curiosa comparació. Encara que molts objectes poden resultar excitants per al públic en general, es tendeix a considerar a un individu com a fetitxista quan l'excitació generada per l'objecte és major que no la que es pot generar a través del contacte amb una altra persona.

Realment interessant! Sé de  gent que no estaria amb algú per tindre les dents tortes però fins al punt d'excitar-se més per una dentadura blanca que per altra cosa, encara no. És evident que a cadascú li agrada quelcom particular, per exemple, a mi m'agrada el cabell pèl-roig (tinc amics que també és la seua feblesa) o els perfils més aviat anglesos (els guapos!, com Benedict Cumberbatch o Alfie Allen) però no em podria declarar fetitxista com a tal.

És una pregunta força privada però vaja: què en sou fetitxistes de quelcom en concret? Conegueu algú que ho siga? Evidentment preguntem pel cas no per la persona! O simplement, per què sentiu debilitat?


Per cert, si algú té preferències per natges, cuixes, penis, pits, bondage o llavis, vos deixe una llista en enllaços sobre les paraules mateixes de curioses publicacions de Taschen.

dijous, 17 de maig de 2012

La tripulació


Aquests són els membres que configuren En Diferido!

Vos recorde que es tracta d'una web de temàtica audiovisual en diferents vessants (en ordre de dalt a baix i d'esquerra a dreta): Núria s'encarrega de la televisió, Josep de la fotografia (autor d'aquests retrats), Iris del cinema, Alba i Ajo de les videocreacions i servidora d'art en l'audiovisual (com no podia ser d'altra manera)! Evidentment cadascú du atributs per identificar la seua secció predilecta.

Podeu llegir les nostres descripcions personals a la secció ¿QUIÉNES SOMOS? Paguen la pena...

dimarts, 15 de maig de 2012

Esperar


No, amb "esperar" no em refereixo a alguna mena de problema de regulació intestinal; m'estic referint a la meua situació continua en l'espai-temps en el que sempre em trobe "esperant".
Esperant a veure si arriba el cap de setmana, si algun dia m'aprime, si passen els exàmens, si arriben les vacances, si em confirmen la beca, si em vaig de compres amb la meua shopping assistant particular (XD), si em llicencio de comunicació audiovisual, etc. I al cap i a la fi el que més lluny sembla més prompte m'adone que ja ha passat. Ja m'ho van dir el primer dia de classe a la facultat, "Ja queda un dia de menys per a finir la carrera", esgarrifós la raó que tenia! Aquest divendres tinc la graduació, una mena de celebració entre companys i familiars per a celebrar-ho; ja vaig assistir a una fa 3 anys i quasi se'm fa estrany acudir a la meua pròpia!

Com va dir un conegut fa poc (i molt d'acord amb John Lennon que va dir La vida és allò que passa mentre es fan plans) no s'ha d'esperar o deixar d'esperar quelcom perquè mentre es diposita aquest temps en divagacions el que realment importa passa en eixos moments. Carpe diem. Aautolliçó d'avui!

Sé que no té massa trellat el post, però em feia il·lusió col·locar el gif del conillet d'Alícia en terra de meravelles, impacient (com jo)!

dilluns, 7 de maig de 2012

Nacha


Al bloc no vos he parlat mai de Nacha! Tot i així, els que em conegueu personalment us heu fartat de sentir-me dir coses sobre ella! 
És una carlina que va vindre el 24 de desembre a casa. Gairebé era un cabet redó de morro negre i orelles caigudes força simpaticota! Sueca és una ciutat humida, terra d'arròs, i amb el fred de l'hivern la duem tot el dia embolicada amb mantes (especialment la morellana) en la que es feia una ensaïmada i es passava el dia fent migdiades. Ara ja ha arribat la calor de maig i du a tothota la llengua fora! I això que ni hem entrat a l'estiu!
Li agraden els premis de galetes, furtar-me les sabates d'anar per casa i les moixaines! També li encanta llepar peus, mans i orelles; dormir sobre coixins o similar i romandre miran-te fixament...amb bon rotllo, això sí! Ja ha sortit en una obra de teatre i un curtmetratge amb la qual cosa apunta maneres XD!
És molt sociable, massa i tot, s'acosta a gossos de totes les mesures i races així com a totes les persones. El problema és que aclapara un xic als animalets i més sovint encara els treu el protagonisme...si és que no es pot ser tan carismàtica!


No diré molt més d'ella, el vídeo ja ho diu tot ;D!


Bona nit!

Typewriter


Avui m'ha arribat de la tenda Springfield la funda per a portàtil TYPEWRITER LAPTOP 13! És una monada! 
Ja està, sols era manifestar la meua alegria!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...