dimecres, 13 de març de 2013

AudreyBon dia!

Abans que res, ja sé que els mitjans de comunicació han estat bombardejant amb aquest tema la setmana passada (o l'altra). No obstant això, no podia deixar de dedicar un post a un anunci tan ENCISADOR!
Com supose, i no aniré errada, que molts ja l'heu vist, tot i així:

Ja fa 20 anys ençà que Audrey Hepburn va deixar aquest món. No sols va deixar pel·lícules memorabilíssimes sinó que va establir un nou prototip de bellesa que marcà la diferència entre les volumètriques pin-ups com Bettie Page o Marilyn, ja que Hepburn era molt prima, no gaire alta i de somriure tímid. Es va distingir per la seua discreció i elegància, tot un encant, vaja! 
És per açò que la marca britànica de xocolata Galaxy l'ha ressuscitada en un anunci publicitari ubicat ala Itàlia dels 50 mitjançant una doble i tècniques digitals. En ell, Audrey es troba atrapada en un autobús turístic al acosta d'Amalfi perquè un accident amb un fruiter que ha escampat la mercaderia per l'asfalt impedeix el pas del vehicle. És aleshores quan apareix un atractiu conductor amb un descapotable que s'atura al costat de la seua finestreta i la convida a dur-la. L'actriu baixa i, posant-se al seient de darrere davant la sorpresa del xic, agafa un tros del xocolate anunciat.

No és el primer anuncia post-mortem de la celebritat(de la marca roba GAP ja la va aprofitar)  però sí el més aconseguit. 

Així doncs, vos deixe l'anunci ací baix:


4 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...