dijous, 7 de març de 2013

El camino de la espada
Situada a una Espanya del 2015, El camino de la espada és una distòpia ubicada a un futur immediat, conseqüència directa de la crisi que actualment pateix el país, fruit d'un sistema caduc, la mala gestió i la constant corrupció. Vaja, qualsevol semblant amb la realitat és pura coincidència!
Allunyada del perfil distòpic de Un món feliç o Farenheit 451, l'autor presenta una societat esclavitzada on els bancs han deixat d'acumular immobles per a explotar als propis ciutadans en un règim de treballs forçats a canvi de deixar-los les vivendes. Entre la censura, la repressió bancària-empresarial i l'asfíxia social, Riambau Berenguer ens presenta a Martín, un professor d'història que combina la tasca universitària amb la docència de l'esgrima a una acadèmia heretada de la tradició familiar. De cop i repent, just quan Martín veu com l'acomiaden de la universitat i com el banc comença a assetjar-lo, descobrirà l'existència d'un club secret al marge de la llei que organitza duels a espasa...

El plantejament del país dut al pitjor extrem a causa de l'actual crisi, la informació dosificada mitjançant les planes del la premsa repartides al llarg de la trama, la descripció d'espais familiars a València i les peripècies del protagonista, fan del primer llibre de Riambau Berenguer, una lectura interessant i atractiva!

Us convide a que entreu a la seua web i que es féu amb l'obra just picant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...