dimarts, 5 de març de 2013

TIERRA SECA
Tierra Seca

"El aumento de los beneficios y la competitividad entre las grandes multinacionales, obliga a una explotación intensiva de la sociedad y su entorno, lo que lleva al agotamiento de los recursos y la desigualdad. Tierra Seca, una tierra que no produce nada."


Aquest curtmetratge és creació de dues ments preclares del sud de les que podem esperar grans coses: David Heredia, i Juan Francisco Blanco Jiménez. Està filmat a El Arrecife i classificat com a gènere històric/documental, la qual cosa és més que significativa donat el seu contingut.
Del polsim alçat pel pas dels tractors per un camp àrid, estèril de fruits i de terra seca, sorgeixen dues veus sota barrets de palla a través pels que es filtren petits raigs de Sol. Són exposicions de les actuals circumstàncies, el western d'avui, a cadascú com les viu, construïdes per treballadors, sense cap additiu demagògic ni enginys lèxics. L'única concessió literària esta concedida amb l'excel·lent tria de El canto de la Sierra (1988), de José Domínguez Muñoz "El Cabrero".

Estan participant al http://www.jamesonnotodofilmfest.com/, concretament piqueu ací.

2 comentaris:

  1. Però q fa frannn ahí???? caramm, quina serietat! està fet un actoràs XD i la vritat és q està fenomenal tot, el guió, la imatge, el muntatge... Estarem alerta per si es parla més d'estos xics

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que què fa? Frans i ací el company David, són uns figures mundials XD! Quan es digne, ja ens ensenyaran Latent land!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...