dimecres, 10 d’abril de 2013

Coco Mademoiselle


Bona nit!
Malgrat dur ja molt de temps en antena, avui vos duc Coco Mademoiselle.
M'encanta aquest anunci. Bé, m'encanten tots els anuncis de Chanel, però a aquest li tinc especial afecte: Coco Mademoiselle, protagonitzat per Keira Knightley.
L'actriu es desvetlla pel matí, entre llançols. Es lleva per sortir en moto a través dels carrers emblemàtics de París enfundada en un elegant disseny. Tota l'acció està vetllada amb tons beiges i roses molt pastel, de polvorera. Un cop dins de la sessió fotogràfica, és un anar i vindre de dispars i flashos sobre un llit. A meitat  sessió, la model es queda sola amb el fotògraf i s'acosta sensualment demanant-li que tanque la porta. Quan ell es torna, Keira ja ha desaparegut i el mira desafiant des del seient de la seua moto.
Aquest anunci ha estat prohibit a la televisió per a nens després de que la Advertising Standards Authority (ASA) el va considerar massa "sexualment suggerent" per als espectadors joves.
Tot açò perquè a l'anunci per al perfum es mostra a l'actriu sent fotografiada en un llit, deixant al descobert les seves espatlles per la càmera. En un moment el fotògraf baixa la cremallera de les botes, i sembla a punt de besar-la. 
Chanel va defensar l'anunci, dient: "El fotògraf va a ajudar a l'actriu treure les botes, en lloc de la roba, com a part d'un canvi de vestuari durant la sessió de fotos". Descrivint Knightley com a "juganer i sensual" en lloc de "obertament sexual", Chanel va dir que va dir que l'anunci estava en línia amb les expectatives de la majoria dels espectadors de la publicitat de perfum i que per tant estava programat adequadament.Si voleu veure el behind the scenes, piqueu ací! És molt recomanable!

2 comentaris:

  1. Tenia prou millor concepte de l'ASA. Aquest spot no té res que el faça més "provocador" que tantíssims d'altre, sincerament...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veges tu quina exageració! Pitjor em sembla el de KH7 del difunt Bigas Luna!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...