dilluns, 20 de gener de 2014

The Mast BrothersThe Mast Brothers és una casa de xocolate formada per dos germans apassionats pel seu ofici.

La vida d'un marí és un lliurat a la passió pels viatges, la recerca de l'aventura, creuant horitzons invisibles per assegurar només els béns preciosos que ha de portar de tornada al seu port d'origen. Aquest mateix amor per l'aventura i la curiositat defineix la germanor de Rick i Michael Mast. Ells comparteixen un esperit ferotgement independent, saltant cap al desconegut i confiant que van a trobar la resposta a través de la resistència i la dedicació al seu ofici. Van començar el seu viatge al seu apartament, utilitzant una màquina casolana per processar els grans de cacau. Amb el temps que conreaven la seva creació, el proveïment dels grans viatgen des de Madagascar, Veneçuela, la República Dominicana i Equador. Cada barra està feta a mà amb increïble reverència. Cada barra ofereix el seu pròpia història de sabors i no hi ha dues exactament iguals.

Font: http://www.thescoutmag.com/2 comentaris:

  1. Gran entrada! Me encanta la chocolatería, es un lugar con mucho encanto, como si se hubiese detenido el tiempo, unas imágenes preciosas. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Me encantaría visitar el lugar! Es cierto, parece haberse quedado suspendida en otro siglo... Sólo por entrar y aspirar el aroma a chocolate, ya valdría la pena viajar hasta allí :D

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...