dimecres, 26 de març de 2014

The Grand Budapest HotelBona nit rat-penada!

Fa una hora escassa he tornat del cinema! He anat a veure The Grand Budapest Hotel i, com que sóc de la mitja banda de la humanitat a la que li agrada el cinema de Wes Anderson, ho he passat divinament. No puc més que recomanar-la: gran repartiment, interessant caracterització, magnífica fotografia, genial banda sonora, fascinant direcció d'art i un considerable etcètera.  
No vaig a aturar-me a fer una ressenya ni res paregut! Sols la recomane i vos deixe un encisador vídeo que mostra com fer els Courtesans au chocolat que surten a la pel·lícula...gaudiu-los!


Dolços somnis...

dimecres, 12 de març de 2014

Darcy the flying hedgehog


Bona vesprada!

Visitant la setmana passada Muy Molón vaig descobrir un post sobre un curiós compte d'Instagram Darcy the flying hedgehog. Es tracta de l'eriçona
Darcy, companyi a de Shota Tsukamoto, la qual es ca dedicar durant quatre anys a fotografiar-lo i compartir les imatges al compte d'Instagram dedicat a l'animalet. Malauradament, Darcy va morir el passat mes de febrer i Shota ha decidit editar un llibre encisador amb les fotografies per a recordar-lo (que podeu comprar ací). Són fotografies adorables (no tenen millor qualificatiu) i personalment aconsegueixen inspirar en mi una tendresa que només els animals poden aconseguir.Que tingueu bon dia!

P.S. Malgrat que no visite el bloc, dedique este post al meu professor d'anglès, que sé que li encisen els eriçons!

Si voleu veure més fotografies de Darcy (vos ho recomane perquè són molt divertides), piqueu avall!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...